Gratis saker och tävlingar på nätet! Obs!
Lägsta pris på mobiltelefoni! Obs!
Här finns roliga saker på nätet! Obs!
Låna upp till 250 000 kr till bra ränta! Obs!
 
 
 Sök efter:     hos     
Eniro Företag!   ·   Eniro Personer!   ·   Eniro Jobbsök!   ·   Låna upp till 250 000 kr!

Billig mobiltelefoni!
   ·   Billiga böcker!   ·   Billiga DVD-filmer!   ·   Billiga CD-skivor!
Passa
på!
Gratis saker i din brevlåda!
Passa på! Klicka här!
Passa
på!
Kaplans Auktioner
Kaplans auktioner.
Auktion.se
Auktioner och auktionsarrangörer.
Units.se
Konkursauktioner med nätauktioner på nätet.

Toveks Auktioner
Auktioner och nätauktioner.
Bjudnu.se
Internetauktioner.
Fordonskammaren.se
Bilauktioner.

LägstaBud
Auktioner på nätet.

NetAuktion.se
Internetauktioner.
Bukowskis Auktioner
Bukowskis auktioner.
Crafoord Auktioner
Crafoord auktioner.
Auktiononline.se
Auktioner på nätet.

SvenskaAuktioner
Auktioner i Sverige.

PS.nu
Konkursauktioner och industriauktioner.

Netbil.se
Bilauktioner.

Pantbanken Auktioner
Pantauktioner.
Konkursauktioner.se
Konkursauktioner. Auktioner varje vecka.
Retrade.se
Auktioner på nätet.

PN-Ttrading.se
Konkursauktioner.

Auktionet.se
Auktioner på nätet.

  Startsidan / Shopping / Auktioner
De 10 bästa
1) Tradera  
Tradera är Sveriges och Nordens största marknadsplats för auktioner på nätet. Här kan du köpa och sälja nästan allt mellan himmel och jord i auktionsform. Allt har ett utropspris och försäljning sker till högstbjudande efter en spännande budgivning. Handeln bedrivs främst mellan privatpersoner, men många företag väljer också att sälja via Tradera. De har idag över 1 000 000 medlemmar och Traderas köpare och säljare finns runt om i Sverige och över hela världen.
{www.tradera.com} 
 
2) Barnebys.se  
Barnebys.se är en söktjänst för kvalitetsauktioner och auktionsrelaterad information som gör det lättare att hitta på auktionsmarknaden. Barnebys gör auktionshusens utbud tillgängligt för alla. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Auktioner som matchar sökorden syns i träfflistan med viktig information som till exempel tid kvar, senaste bud och vilket auktionshus det är. Varje objekt leder sedan till auktionshusets sida där man kan delta i budgivningen.
{www.barnebys.se} 
3) Budera.se  
Budera erbjuder en marknadsplats för auktioner på nätet för både privatpersoner och företag. Du kan även sälja, köpa och byta på Budera.se och alltid till samma upplägg och prisbild oavsett vad det rör sig om för affär eller vara. Idén är att erbjuda ett sunt svenskt alternativ till befintliga auktions- och annonskolosser. Ledorden är samlat, gratis, billigt, enkelt och trevligt.
{www.budera.se} 
4) Auctionet.com  
Auctionet.com är den breda auktionssajten där man samlat många av Sveriges auktionshus på en enda marknadsplats. På Auctionet.com kan du kan bjuda på expertvärderade föremål på nätauktion. Alla föremål visas på ett liknande sätt med bra bilder, noggrann katalogisering och konditionsrapportering. Med ett enda konto kan du lägga bud på alla föremål på alla anslutna auktionshus med samma köpvillkor.
{www.auctionet.com} 
5) 5öre.se  
5öre.se är en auktionssajt som erbjuder öresauktioner. En öresauktion fungerar som en traditionell auktion med skillnaden att man endast kan höja budet med 5 öre åt gången, (Budsteget kan variera i vissa auktioner). Detta gör att du kan vinna helt nya produkter till oslagbara priser. Auktionsobjekten är i huvudsak elektronikprodukter, presentkort, men även andra objekt kommer att auktioneras ut.
{www.5ore.se} 
6) BraBud.nu
Om du har något du vill sälja kan du auktionera ut det på internetauktionen BraBud.nu. Hos BraBud.nu kan du följa auktionen på din vara dygnet runt och se hur buden höjs. Om du istället vill fynda, så kan du söka igenom kategorierna och bjuda på det du är intresserad av.
{www.brabud.nu} 
7) Bidson  
Bidson är en marknadsplats som erbjuder underhållande auktioner till mycket fördelaktiga priser. Bidson erbjuder s.k. öresauktioner och lägsta bud auktioner och de är framförallt inriktade på elektronikprodukter men även andra produkter inom bl. a. hushåll, resor, presentkort och fordon förekommer.
{www.bidson.com} 
8) Lauritz.com 
Lauritz.com har auktioner på nätet över konst, design, antikviteter och home luxury och är en öppen och enkel försäljningsplattform som kombinerar de bästa elementen från den traditionella auktionsvärlden (expertis, garanti och kontroll), med modern informationsteknologi (tillgänglighet och räckvidd). Auktions-universumet på Lauritz.com erbjuder en annorlunda shopping och en njutningsfull upplevelse. Det är ett ärligt, funktionellt och säkert ställe att handla på nätet.
{www.lauritz.com} 
9) Kvarndammen  
Auktionssajten Kvarndammen.se (kvd.se) är Sveriges största marknadsplats för avyttring av förmåns- och tjänstebilar, maskiner, varupartier samt konkursbon. Auktionerna består av veckovisa nätauktioner med personbilar och transport-fordon samt övriga objekt såsom maskiner varupartier och konkursegendom.
{www.kvd.se} 
10) MissDomain 

MissDomain är Sveriges största auktionssajt för domännamn och webbplatser, och har sedan mars 2003 hjälpt både köpare och säljare att hitta rätt på den enorma andrahandsmarknaden som vuxit fram. De kan erbjuda dig en rad olika domännamn och webbplatser som just nu är ute till försäljning och de kan även hjälpa dig att sälja din webbplats eller ditt domännamn.

{www.missdomain.com} 

Missa inte => 100.nu Shopping , 100.nu Annonser

Auction4it.com
Online auktioner.
Auction Warehouse
Auktioner.
Bidz.com
Nätauktioner.
BidAlot
Online auktioner.
BidStart
Online auktioner.

CQOut
Auktioner på nätet.
eBay
Internetauktioner.
eBid
Internetauktioner.

ePier
Internetauktioner.

iOffer.com
Internetauktioner.
OnlineAuction
Nätauktioner.
Oltiby.com
Online auktioner.

QLX
Online auktioner.
TotalBids
Internetauktioner.
Upperbid
Online auktioner.

uBid
Online auktioner.
WeBidz
Online auktioner.