Gratis saker och tävlingar på nätet! Obs!
Lägsta pris på mobiltelefoni! Obs!
Här finns roliga saker på nätet! Obs!
Låna upp till 250 000 kr till bra ränta! Obs!
 
 
 Sök efter:     hos     
Eniro Företag!   ·   Eniro Personer!   ·   Eniro Jobbsök!   ·   Låna upp till 250 000 kr!

Billig mobiltelefoni!
   ·   Billiga böcker!   ·   Billiga DVD-filmer!   ·   Billiga CD-skivor!
Passa
på!
Gratis saker i din brevlåda!
Passa på! Klicka här!
Passa
på!
Bonprix.se
Kläder på nätet.
Zalando.se
Barnkläder på nätet.

Discshop.se
DVD-filmer på nätet.

Ginza.se
Film, spel och
böcker på nätet.

AdLibris
Böcker på nätet.

Lekmer.se
Leksaker på nätet.

Pixmania.se
Hemelektronik på nätet.
Misco.se
Dataprodukter på nätet.
Webhallen.com
Hemelektronik på nätet.

Ving.se
Charterresor på nätet.
Seat24.se
Flygresor på nätet.

Tele2.se
Mobiltelefoner på nätet.

Interflora.se
Blommor på nätet.
BlueBox.se
Presenter på nätet.
Lensway.se
Kontaktlinser på nätet.
Bygghemma.se
Byggvaror på nätet.
Brandos.se
Skor på nätet..

Byggmax.se
Byggvaror på nätet.

Photobox.se
Fotoframkallning på nätet.
  Startsidan / Shopping
De 10 bästa
1) Pricerunner.se  
Pricerunner är en gratis konsumentguide som objektivt hjälper dig att hitta rätt produkt till bästa pris. Rätt produkt till bästa pris får du genom att kunna granska kvalitativ produktinformation tillsammans med prisjämförelser mellan ett stort antal nätbutiker och vanliga butiker.
{www.pricerunner.se} 
 
2) Nelly.com  

Nelly har ett av Skandinaviens bredaste utbud av modekläder, märkes-underkläder & badmode. Nelly.com är en e-handelssajt inriktad på mode & skönhet. Nelly.com erbjuder tjejkläder, skor, jackor och byxor från de ledande varumärkena. Hos Nelly.com finner du det senaste du kan hitta inom kläder online. Det finns flera hundra varumärken i företagets sortiment, som framförallt är inriktat på killar och tjejer mellan 18 och 35 år. Nelly.com har ett inspirerande utbud av mode, kläder och skönhet och med ett brett sortiment av kända märkeskläder och unika varumärken att välja mellan.

{www.nelly.com} 
 
3) CDON  
CDON kan erbjuda dig ett brett sortiment till mycket konkurrenskraftiga priser. Med ett ständigt växande sortiment som just nu innehåller över 80.000 titlar hoppas de att du hittar något som passar just dig. Hos CDON strömmar det ständigt in nya titlar så du kan alltid vara säker på att hitta de senaste nyheterna. På flertalet titlar kan du även provlyssna och kika på omslagen. När du bestämt dig skickar CDON din beställning snabbt hem till din brevlåda.
{www.cdon.se} 
 
4) Prisjakt.nu  
Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och prisjämförelsetjänster. Prisjakt hjälper dig inte bara att hitta de lägsta priserna, de hjälper dig också att välja rätt produkt från rätt butik. Prisjakt är alltså en shoppingagent som söker efter det bästa priset på en rad olika produkter vilket sparar dig både tid och pengar.
{www.prisjakt.nu} 
5) LaRedoute.se  
La Redoute är ett ledande internationellt modeföretag inom distanshandel. La Redoute har ett brett utbud av kläder, skor och heminredning. Det finns kläder för hela familjen; damkläder, herrkläder, barnkläder. Det som kännetecknar La Redoute är en exklusiv stil med en fransk ”touch”. La Redoute har mer än 150 olika designers och har alltid en känd gästdesigner varje säsong. På websidan finns det tusentals produkter och den uppdateras ständigt med nyheter. På Laredoute.se finns många kända varumärken som; Levi´s, Pepe Jeans, American Vintage, Adidas och Reebok, samt flera egna prisvärda märkeskläder.
{www.laredoute.se} 
 
6) Bokus  
Bokus har drygt 2,1 miljoner olika titlar och har därför fulla bredden inom facklitteratur, skönlitteratur samt barn- och ungdomslitteratur. Bokus affärsmodell innebär att vare sig du bor i storstad eller på landet, har du tillgång till ett väldigt stort utbud av böcker, med möjlighet att beställa när som helst på dygnet, alla dagar i veckan, året runt. Eftersom de inte köper in till lager har de inga hyllvärmare som behöver reas, och de behöver inte delta i jakten på bestsellerförsäljning.
{www.bokus.com} 
7) Ellos.se  
Postorderföretaget Ellos försäljning av bl a kläder sker via kataloger och Internet och sortimentet omfattar i dag det mesta för hela familjen med bland annat kläder, skor, textilier, möbler, husgeråd och hemelektronik. Ellos har idag fyra miljoner kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Estland och är Nordens största postorderföretag. ellos erbjuder bra priser på kläder och välkända märkeskläder.
{www.ellos.se} 
8) NetOnNet.se  
NetOnNet är en nätbutik för hemelektronik. NetOnNets affärsidé bygger på att sälja kvalitetsprodukter till lägre priser än i vanliga butiker. Genom att enbart finnas på Internet sparar NetOnNet pengar. Sortimentet består av Radio & TV-prylar, mobiltelefoner, kameror, walkmans, DVD-spelare, MP3-spelare och mycket mer.
{www.netonnet.se} 
9) Kelkoo.se  
Kelkoo är en prisjämförelsetjänst i realtid. Med egen utvecklad teknik utför Kelkoos agent sökningar i nätbutiker, jämför priser och ger användaren snabb information om de bästa erbjudandena. Förutom prisjämförelse har Kelkoo en butiksguide med de ledande svenska och utländska nätbutikerna.
{www.kelkoo.se} 
10) Tradera  
Tradera är Sveriges och Nordens största marknadsplats för auktioner på nätet. Här kan du köpa och sälja nästan allt mellan himmel och jord i auktionsform. Allt har ett utropspris och försäljning sker till högstbjudande efter en spännande budgivning. Handeln bedrivs främst mellan privatpersoner, men många företag väljer också att sälja via Tradera. De har idag över 1 000 000 medlemmar och Traderas köpare och säljare finns runt om i Sverige och över hela världen.
{www.tradera.com} 

Missa inte => 100.nu Prisjämförelse , 100.nu Annonser

mySimon
Jämför priser.

Bizrate.com
Prisjämförelse
.

Bottomdollar.com
Stort index över internetbutiker.
DealTime.com
Prisjämförelse.

Amazon.com
Varuhus på nätet.
Consumer Reports
Produkttester och köpråd.
ConsumerReview.com
Produkttester och köpråd.

Kmart.com
Varuhus på nätet.
Kohls.com
Varuhus på nätet.
eBay.com
Auktioner på nätet.
Buy.com
Säljer hemelektronik.

iMall.com
Stort index över internetbutiker.
Shop.com
Butiker på nätet.
Overstock.com
Nätvaruhus.
Netmarket
Stor online galleria.
Nordstrom.com
Säljer kläder på nätet.
Shopping.com
Stor shoppingportal.
Wallmart.com
Nätvaruhus.
Target.com
Internetbutiker.
TigerDirect.com
Säljer hemelektronik.
NewEgg.com
Säljer bl a datorprodukter.