Gratis saker och tävlingar på nätet! Obs!
Lägsta pris på mobiltelefoni! Obs!
Här finns roliga saker på nätet! Obs!
Låna upp till 250 000 kr till bra ränta! Obs!
 
 
 Sök efter:     hos     
Eniro Företag!   ·   Eniro Personer!   ·   Eniro Jobbsök!   ·   Låna upp till 250 000 kr!

Billig mobiltelefoni!
   ·   Billiga böcker!   ·   Billiga DVD-filmer!   ·   Billiga CD-skivor!
Passa
på!
Gratis saker i din brevlåda!
Passa på! Klicka här!
Passa
på!
Riktnummer
Sök ort eller riktnummer.

MissatSamtal.se
Nummerupplysningen - Kolla upp vem som ringde.

Vemringde.se

Listar telefonnummer som ringer oönskade samtal.

Nix.nu
Spärra ditt telefonnummer.
Riktnummer.se
Hitta riktnummer.
  Startsidan / Nytta / Telefonnummer
De 10 bästa

1) Eniro - Privatpersoner 
På Eniro - Privatpersoner kan du söka efter adresser, telefonnummer och mobilnummer till privatpersoner i hela Sverige. Skriv bara in namnet på den du söker eller skriv in ett nummer och se vem det går till.
{privatpersoner.eniro.se} 
2) Hitta.se  
Hos Hitta.se hittar du alla telefonnummer i hela Sverige, fasta som mobila. Hitta.se har samtliga tillgängliga telefonnummer från samtliga operatörer. Hemliga telefonnummer har man däremot inte. På Hitta.se kan du även få kartor över hela Sverige, både tätortskartor och glesbygdskartor.
{www.hitta.se} 
3) 118100.se  
118100.se är en nummerupplysning med svar på allt. Du kan söka efter personer, företag, telefonnummer, adresser, kartor eller ställa en fråga om vad som helst. 118100.seger dig snabbt namn, telefonnummer eller adress till personen eller företaget du söker, kompletterat med kartinformation.
{www.118100.se} 
4) Lokaldelen.se
Lokaldelen.se är din lokala telefonkatalog och nummerupplysning på nätet där du kan du söka efter telefonnummer till lokala företag, personer och hantverkare på nätet. Du får även tillgång till andra hjälpmedel såsom kartor och vägbeskrivningar till det du söker.
{www.lokaldelen.se} 
5) Nummerupplysning.se  
Nummerupplysning.se är nättjänsten som förser företag och privatpersoner med information och telefonnummer till företagen i Sverige. Här finner du snabbt telefonnummer och namn till företaget du söker. Du kan söka efter företagsnamn, sökord, ort, eller bransch.
{www.nummerupplysning.se}
6) 118700.se  
118700.se är en mångsidig nummerupplysning, en kombination av alla nummerupplysningarna du är van vid att använda, som du når via SMS, webb och telefon. Du kan söka efter personer, företag, telefonnummer och adresser till ett företag, en privatperson eller en specifik webbutik. Om sökningen ger fler träffar än en visas alla på kartan, och de presenteras även som text i en lista till höger om kartan. 118700.se uppdaterar deras information kontinuerligt och de ger dig alltid fullständiga adressuppgifter, telefonnummer, e-postadresser och webbadresser.
{www.118700.se} 
7) Företagsfakta.se  
Företagsfakta.se är en söktjänst och ett företagsregister, främst inriktad för företag som söker andra företag på Internet. Här kan du söka efter företag i hela Sverige och hitta företagsinformation, kontaktuppgifter, telefonnummer, ort eller bransch om svenska företag över hela landet. Företagsfakta.se står för kvalitét genom att dagligen uppdatera sina uppgifter.
{www.foretagsfakta.se}
 
8) Bizbook.se  
Bizbook.se är en söktjänst och ett affärsregister som hjälper dig att hitta alla beslutsfattare och alla företag i Sverige. Här hittar du detaljerad information om alla beslutsfattare och företag i Sverige. T.ex. e-postadress, telefonnummer, organisationsnummer, bransch, verksamhetsbeskrivning, antal anställda, firmatecknare, styrelse och mycket mycket mer. Bizbook.se är helt kostnadsfri, och du väljer själv vilka variabler du söker på. Förnamn, efternamn, företag, telefonnummer och organisationsnummer är några exempel.
{www.bizbook.se}
9) 121.nu  
121.nu är idag en av Sveriges ledande företagskataloger och företagsregister på nätet. 121.nu ger dig tillgång till företagsfakta och företagsinformation såsom koncernförhållanden, börsbolag, import och exportinformation, registrerade varumärken, organisationsnummer, SNI-koder, arbetsställen och mycket mer. Via 121.nu får företag, myndigheter och privatpersoner tillgång till en kvalitativ sökdatabas över Sveriges näringsliv med telefonnummer och adresser.
{www.121.nu}
10) Riksdelen.se  
Hos Riksdelen.se, som är ett företagsregister på nätet, kan du söka och hitta företag i hela Sverige och du kan snabbt och lätt hitta information om företags telefonnummer och adresser. Riksdelen.se är det effektiva sättet att hitta, och kontakta, exakt det urval av företag du önskar. Du väljer själv om du vill kontakta företag i hela landet eller inom ett specifikt geografiskt område. På Riksdelen.se kan du söka bland företag, befattningshavare, kommuner och landsting.
{www.riksdelen.se} 

Missa inte => 100.nu Platsannonser , 100.nu Kartor


Numberway.com
Telefonnummer
och adresser
.

CountryCodes.com
Telefonnummer
och adresser
.

AnyWho.com
Telefonnummer
och adresser
.

Phonebooks.com
Telefonnummer.
PhoneNumber.com
Telefonnummer
och adresser
.
Europages
Europeiskt företagsregister.
MyLife.com
Nummerupplysning.
411.com
Telefonnummer
och adresser
.

Infobel
Telefonnummer och adresser i hela världen.
Kompass
Företagsregister och telefonnummer.
WAYP.com
Telefonnummer
och adresser
.

YellowPages.com
Telefonnummer
och adresser
.

ReversePhoneDirectory
Telefonnummer mm.

Telefonbuch.com
Telefonnummer
och adresser
.

Yahoo People
Telefonnummer
och adresser
.

PeopleFinders.com
Telefonnummer
och adresser
.

WhitePages.com
Telefonnummer
och adresser
.

WhitePages123.com
Telefonnummer
och adresser
.