Gratis saker och tävlingar på nätet! Obs!
Lägsta pris på mobiltelefoni! Obs!
Här finns roliga saker på nätet! Obs!
Låna upp till 250 000 kr till bra ränta! Obs!
 
 
 Sök efter:     hos     
Eniro Företag!   ·   Eniro Personer!   ·   Eniro Jobbsök!   ·   Låna upp till 250 000 kr!

Billig mobiltelefoni!
   ·   Billiga böcker!   ·   Billiga DVD-filmer!   ·   Billiga CD-skivor!
Passa
på!
Gratis saker i din brevlåda!
Passa på! Klicka här!
Passa
på!
SEB Fonder
Fonder och fondsparande.
Länsförsäkringar Fonder
Fonder och fondsparande.

Privata Affärer
Fondfakta.

Nordea Fonder
Fonder och fondsparande.
Fondbolagen.se

För fondbolag och fondsparare.
AMF Fonder
AMF fonder.
Didner & Gerge Fonder
Fondförvaltare.
Fondspara.se
Allt om fonder.
SPP Fonder
SPP fonder.

ODIN Fonder
Odin fonder.

Lannebo Fonder
Lannebo fonder.

Aktiespararna Fonder
Fonder och fondförvaltare.

SvD Näringsliv Fonder
Fonder och fondsparande.
Skagen Fonder
Fonder och fondförvaltare.

Simplicity Fonder
Fonder och fondsparande.
De 10 bästa

1) Morningstar.se  

Morningstar publicerar regelbundet objektiv, tillförlitlig, jämförbar och lättillgänglig information om svenska och internationella om svenska och internationella värdepappersfonder. Allt för att fondsparare enklare ska kunna värdera dem i termer av avkastning, risk och kostnader. Informationen publiceras dessutom på ett enhetligt sätt i en mångfald tryckta och digitala medier. Det gör att läsare och "nätsurfare" i alla delar av landet får en klarare, mer överskådlig bild av verkligheten.

{www.morningstar.se} 
 
2) Avanza.se - Fonder  
Hos Avanza Bank kan du på ett tryggt och lätt sätt samla hela ditt fondsparande, dina aktier, dina obligationer och mycket mer på ett och samma ställe. Du får all information och alla de verktyg du behöver för att fatta kloka beslut i dina aktieaffärer och fondbyten och får en suverän överblick över dina placeringar. Avanza Bank jobbar även aktivt med att förse sina kunder med det absolut bästa beslutsunderlag som går att få i form av analyser, nyheter och mjukvara.
{www.avanza.se} 
3) Nordnet.se - Fonder  
Nordnets affärsidé är att erbjuda tjänster som gör det enkelt att spara, placera och låna. Hos Nordnet kan du spara i aktier, fonder och till din pension utan onödiga avgifter. Hos Nordnets fondtorg kan du välja från ett stort utbud av fonder från en rad olika fondförvaltare. Här kan du alltså samla alla dina fonder på samma ställe och välja att sälja och köpa fonder när du vill. Önskar du månadssparande lägger du enkelt upp det direkt på din depå. Du kan även belåna dina fonder om du önskar ytterligare hävstång.
{www.nordnet.se}
 
4) Fondmarknaden.se  
Fondmarknaden.se är en oberoende marknadsplats för Sveriges fondsparare bestående av fondinformation, sparvägledning och handel i alla fonder via Internet. De är oberoende från banker och fondbolag vilket garanterar full objektivitet i deras information, betygssättning och vägledning. Fondmarknaden.se hjälper dig att hitta den fondmix som passar just dig för att skapa de bästa förutsättningarna att uppnå så hög avkastning på dina sparpengar som möjligt.
{www.fondmarknaden.se}
 
5) NordnetDirekt.se  
NordnetDirekt.se är Internetmäklaren med den enklaste och mest lättanvända tjänsten för aktie- och fondhandel där du alltid kan göra aktieaffärer till marknadens lägsta minimicourtage. Hos NordnetDirekt.se betalar du heller aldrig någon depåavgift. Du har möjligheten att spara i över 800 fonder genom c:a 50 förvaltare från hela världen. För att ha kontroll över dina placeringar får du dessutom utan extra kostnad allt du behöver i form av information, kurser, nyheter, diagram m.m.
{www.nordnetdirekt.se}
6) Saxo Ebank - Fonder  
Saxo Ebank tillhandahåller idag värdepappershandel i Norden, USA och Europa. Du får även tillgång till drygt 900 fonder, derivat, warranter, CFD,
valutahandel, terminer, futures och ETF'er och ett brett utbud av handels- och informationsverktyg. Hos Saxo Ebank får du full tillgång till värdepappershandel och kan direkt följa dina investeringar direkt på hemsidan. Du får dessutom nyheter och information om vad som sker på de finansiella marknaderna, så att du alltid är uppdaterad med de senaste finansnyheterna.
{www.saxoebank.se} 
7) Skandiabanken Fonder  
Hos Skandiabanken Fonder hittar du ett av marknadens bredaste utbud av fonder. Med över 800 fonder från svenska och utländska förvaltare finns det många intressanta och lönsamma alternativ. Du kan enkelt analysera ditt fondsparande och få konkreta förslag genom att lägga in dina önskemål om risk och avkastning. På så sätt får du fram en sparstrategi som kan vara lämplig för dig. Du kan också jämföra fonder och kombinationer av olika fonder med varandra och studera den historiska utvecklingen.
{www.skandiabanken.se} 
8) Aktieinvest.se  
Aktieinvest.se erbjuder handel i både enskilda aktier, fonder och färdiga portföljer. Det som skiljer Aktieinvest från branschkollegor är främst att det är möjligt att spara i enskilda aktier med både mindre och större belopp. Hos Aktieinvest.se har du dessutom full kontroll över ditt sparande genom din internetdepå. På samma depå kan du spara både i enskilda aktier, fonder och färdiga portföljer. Tycker du att det är svårt att själv välja aktier och fonder finns det färdigkomponerade fond- och aktieportföljer att välja mellan.
{www.aktieinvest.se} 
9) Swedbank Robur  
Swedbank Robur, som grundades 1967, är en av Nordens största fondförvaltare. De erbjuder sparprodukter för alla behov och har stora resurser för analys och förvaltning samt ett av marknadens bredaste fondutbud. Målet för Swedbank Roburs analyser är att hitta stabila och välskötta företag med sunda affärsidéer och goda utvecklingsmöjligheter. Analytikerna värderar noggrant faktorer som påverkar placeringarna. De gör konjunkturprognoser och valutaberäkningar, har daglig kontakt med andra analytiker och fondkommissionärer världen över, samtalar regelbundet med företagens ledningsgrupper och studerar ofta företag på plats.
{www.swedbankrobur.se} 
10) Handelsbanken Fonder
I Handelsbanken Fonder breda sortiment hittar du bland annat tre bekväma fondval, aktiefonder och räntefonder. Du kan även samla dina övriga fonder hos Handelsbanken och få bättre överblick, följa utvecklingen, köpa, sälja, månadsspara eller gör engångsinsättningar.
{www.handelsbanken.se/fonder} 

Missa inte => 100.nu Företagsindex , 100.nu Nöje

AllStarInvestor
Fondsparande.
Best Mutual Funds
Fondsparande.
FundAdvice.com
Fondfakta.
FundLibrary
Fondsparande.
FundSavvy.com
Allt om fonder.
IndexFunds.com
Fondinformation.
Index Funds Advisors
Fondsparande i indexfonder.
InvestorLinks.com
Fondsparande.
MFEA
Fondsparande.
iMoneyNet
Fondmarknaden.
Morningstar
Allt om fonder.
Marketwatch Mutual Funds
Fonder och fondförvaltare.
Mutual Fund Site
Allt om fonder.
MutualFundsNet.com
Fondinformation.
MutualFund
Strategist.com

Allt om fonder.

TodayMutualFunds
Fondsparande.

ValueResearch
Allt om fonder.
Yahoo Mutual
Funds Center

Fondfakta.