Gratis saker och tävlingar på nätet! Obs!
Lägsta pris på mobiltelefoni! Obs!
Här finns roliga saker på nätet! Obs!
Låna upp till 250 000 kr till bra ränta! Obs!
 
 
 Sök efter:     hos     
Eniro Företag!   ·   Eniro Personer!   ·   Eniro Jobbsök!   ·   Låna upp till 250 000 kr!

Billig mobiltelefoni!
   ·   Billiga böcker!   ·   Billiga DVD-filmer!   ·   Billiga CD-skivor!
Passa
på!
Gratis saker i din brevlåda!
Passa på! Klicka här!
Passa
på!
Förenade Liv
Försäkringsbola

Vardia Försäkring

Försäkringar till privatpersoner och
företag.
ERV.se
Reseförsäkringar.

SalusAnsvar.se
Försäkringsbolag.

Dina Försäkringar
Försäkringsbolag och försäkringar.

AMF Försäkring
Livförsäkringsbolag.
Konsumenternas försäkringsbyrå
Försäkringsrådgivning.
Moderna Försäkringar
Försäkringsbolag.
Nordnet Försäkring
Erbjuder förmånliga försäkringar.

SPP
Livförsäkringsbolag.
ACE Försäkringar
Försäkringsbolag.
Gjensidige Försäkring
Försäkringsbolag.
Suredo.se
Försäkringsrådgivare
på nätet.
  Startsidan / Finans / Försäkringar
De 10 bästa
1) Insplanet.com  
Insplanet.com presenterar och förmedlar olika försäkringar och försäkrings-alternativ för dig, men till skillnad från en traditionell försäkringsmäklare gör de det inte på någon storleksrelaterad provisionsbasis. Det enda du behöver göra, är att mata in dina försäkringsuppgifter. Insplanet.com är en helt oberoende försäkringsförmedlare vilket betyder att de inte är knutna på något sätt till något särskilt försäkringsbolag.
{www.insplanet.com} 
 
2) Trygg-Hansa  
Trygg-Hansa Hansa är ett av Sveriges största sakförsäkringsbolag och erbjuder ett heltäckande sortiment av sakförsäkringar till privatpersoner och företag. De erbjuder både företagsförsäkringar och privatförsäkringar och är marknadsledande inom barnförsäkringar.
{www.trygghansa.se}
3) Netviq.se  
Försäkringsbolaget Netviqs ambition är att erbjuda prisvärda försäkringar, dvs lågt pris utan att göra avkall på produktinnehållet. Därför har de gjort Netviq så kostnadseffektivt som möjligt genom att samla allt på nätet. Netviqs försäkringar kan endast köpas på nätet, utan mellanhänder. De skickar alla försäkringshandlingar via e-post.
{www.netviq.se} 
 
4) Accept Försäkringar  
Accept Försäkringar är ett nischbolag med inriktning på nödvändiga kompletteringar av det allmännas försäkringsskydd, man är bl a marknads-ledande inom inkomstförsäkring i Sverige. Accept Försäkringar ger dig en individuell lösning som grundar sig på din situation och ditt behov av trygghet.
{www.acceptforsakring.se} 
 
5) Folksam
Folksam är ett av Sveriges största försäkringsbolag. Folksams verksamhet bygger på ett nära samarbete med folkrörelserna, de fackliga organisationerna, konsumentkooperationen och idrottsrörelsen. De finns på mer än 90 lokalkontor i Sverige med drygt 3 000 serviceinriktade medarbetare.
{www.folksam.se}
6) Länsförsäkringar 
Länsförsäkringar erbjuder ett komplett sortiment av försäkringar och försäkringsprodukter. Länsförsäkringsgruppen består av 24 självständiga länsbolag som tillsammans bildar Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade försäkringsgrupp.
{www.lansforsakringar.se} 
7) Aktsam 
Försäkringsbolaget Aktsam erbjuder hemförsäkringar och bilförsäkringar. För att Aktsam ska kunna hålla löftet om låga premier har de några grundläggande krav för den som vill bli kund hos dem. För det första ska bilen vara en vanlig personbil. Vilket betyder att bilar som är mer sportbetonade eller direktimporterade inte kan försäkras hos Aktsam. För det andra får inte bilen vara äldre än 15 år och för det tredje måste ägaren till bilen vara minst 24 år.
{www.aktsam.se}
8) Skandia Försäkringar  
Skandia är verksamt inom områdena långsiktigt sparande, kapitalförvaltning och skadeförsäkring. Skandias mål är att vara det ledande och mest lönsamma försäkringsbolaget i Norden samt att växa på den globala sparmarknaden.
{www.skandia.se} 
9) If Skadeförsäkring 
If är ett av Nordens ledande skadeförsäkringsbolag . If Skadeförsäkring har samlat sina resurser inom skadeförsäkring i Norden, för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga produkter och tjänster och har ambitionen att vara bäst på skadeförsäkring i Norden.
{www.if.se}
10) Ikano Försäkring  
Ikano Försäkring erbjuder olika försäkringar till privatpersoner, företag och tilläggsförsäkringar för produkter och tjänster för olika branscher. Ikano Försäkring är ett kreativt försäkringsbolag som genom erfarenhet, enkelhet och ödmjukhet erbjuder annorlunda försäkringslösningar. Deras vision är att skydda individens befintliga livskvalitet genom att överbrygga en tillfällig privatekonomisk förändring för dig när du förlorat din trygghet vid exempelvis arbetslöshet, sjukdom, olycksfall, dödsfall eller en större privatekonomisk transaktion
{www.ikanoforsakring.se}

Missa inte => 100.nu Platsannonser , 100.nu Bostadsannoner

InsuranceQuotes.com
Jämför försäkringar.
ElectricInsurance.com
Jämför försäkringar.
Einsurance.com
Jämför försäkringar.

Insure.com

Försäkringar.
Insurance.com
Jämför försäkringar.

Insureme.com
Guide till försäkringar.
Insweb.com
Jämför försäkringar.
Pivot.com
Jämför försäkringar.
NetQuote.com
Jämför försäkringar.
UltimateInsuranceLinks

Sökmotor över försäkringsbranschen.
StateFarm.com
Försäkringsbolag.
MetLife.com
Försäkringsbolag.
DirectLine.com
Jämför försäkringar.
Progressive.com
Bilförsäkringar.
USInsuranceOnline
Försäkringar.